Greek - Πολιτικές διαφήμισης TikTok - Δημιουργικά διαφημίσεων και σελίδα άφιξης: Απαγορευμένο περιεχόμενο
Last updated, September 2023

Απαγορευμένο περιεχόμενο 

Το υλικό ή τα σενάρια που εμφανίζονται στα δημιουργικά διαφημίσεων και στη σελίδα άφιξης πρέπει να συμμορφώνονται με την τοπική νομοθεσία και την Πολιτική μας για τις διαφημίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Διαφημίσεις TikTok – Πρώτα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε.


1.0 Πρότυπα κοινότητας

Τα δημιουργικά διαφημίσεων πρέπει να συμμορφώνονται με τους Όρους υπηρεσίας και τις Κατευθυντήριες γραμμές για την κοινότητα της TikTok.


2.0 Παράνομες υπηρεσίες και δραστηριότητα

Απαγορεύονται:

  •  Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν, να διευκολύνουν ή να προωθούν υπηρεσίες ή δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες σε μια δεδομένη δικαιοδοσία.


3.0 Ναρκωτικά και σύνεργα ναρκωτικών

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν παράνομες ναρκωτικές ουσίες, ελεγχόμενα φάρμακα, κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ψυχαγωγικά ναρκωτικά, σύνεργα ναρκωτικών ή αξεσουάρ ή προμήθειες οποιουδήποτε εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τους. 

Σημείωση: Η προβολή ή η προώθηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων απαγορεύεται σε ορισμένες αγορές. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για θέματα που σχετίζονται με τις απαγορεύσεις σε συγκεκριμένες αγορές: Πολιτικές διαφήμισης TikTok - Εγγραφή βιομηχανίας


4.0 Όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικά

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν τη χρήση επικίνδυνων όπλων, πυρομαχικών ή εκρηκτικών στην πραγματική ζωή, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πιστολιών, εκρηκτικών, βομβών ή άλλων αντικειμένων που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν βλάβη σε άτομα. 


5.0 Προϊόντα καπνού και κάπνισμα

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν καπνό, προϊόντα που σχετίζονται με τον καπνό, όπως πούρα, πίπες καπνού, χαρτάκια ή ηλεκτρονικά τσιγάρα ή συμπεριφορά που σχετίζεται με το κάπνισμα στην πραγματική ζωή, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εναλλακτικών υλικών που μιμούνται την πράξη του καπνίσματος. 


6.0 Πολιτικές διαφημίσεις και διαφημίσεις που αφορούν σε ζητήματα

Απαγορεύονται τα δημιουργικά διαφημίσεων και οι σελίδες άφιξης που περιλαμβάνουν πολιτικές διαφημίσεις ή διαφημίσεις που αφορούν σε ζητήματα.


Στις πολιτικές διαφημίσεις και τις διαφημίσεις που αφορούν σε ζητήματα περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Διαφημίσεις που αναφέρονται σε, προωθούν ή αντιτίθενται σε πολιτικούς υποψηφίους ή υποψηφίους για δημόσια αξιώματα, πολιτικά κόμματα ή εκλεγμένους ή διορισμένους κρατικούς αξιωματούχους.

  • Διαφημίσεις που αναφέρονται σε εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, της προσέλευσης των ψηφοφόρων και των εκκλήσεων για ψήφους.

  • Διαφημίσεις που περιλαμβάνουν προσκλήσεις υποστήριξης ή μη υποστήριξης προηγούμενων, τρεχόντων ή προτεινόμενων δημοψηφισμάτων και νομοθετικών, δικαστικών ή ρυθμιστικών πορισμάτων ή διαδικασιών.

    • Περιλαμβάνονται διαφημίσεις που προωθούν πολιτικές ή επιδόσεις της κυβέρνησης ή επιτίθενται σε αυτές.

  • Διαφημίσεις που αναφέρονται σε, προωθούν ή πωλούν εμπορεύματα που προβάλλουν απαγορευμένα άτομα, οντότητες ή περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων σλόγκαν, συμβόλων ή λογότυπων καμπάνιας.


7.0 Στρατιωτικό περιεχόμενο

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν αρνητικό περιεχόμενο σχετικά με στρατιωτικά ή αστυνομικά σύμβολα, ευαίσθητα στρατιωτικά γεγονότα, μιλιταρισμό, προάσπιση ή εξωραϊσμό του πολέμου, παράνομα στοιχεία. 


8.0 Περιεχόμενο που εισάγει διακρίσεις 

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν περιεχόμενο διαφήμισης που εισάγει διακρίσεις ή παρενοχλεί ή ενθαρρύνει διακρίσεις ή παρενόχληση ή που περιλαμβάνει ρητορική μίσους κατά προστατευόμενων ομάδων, ατόμων ή οργανώσεων με βάση προστατευμένα προσωπικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της φυλής, της εθνικότητας, της εθνικής καταγωγής, του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου, των θρησκευτικών πεποιθήσεων, της ηλικίας, της οικογενειακής κατάστασης και των ιατρικών ή γενετικών παθήσεων. Αυτό αναλύεται περαιτέρω στην Πολιτική κατά των διακρίσεων στις διαφημίσεις TikTok.


9.0 Περιεχόμενο για ενήλικες και σεξουαλικό περιεχόμενο 

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν τη χρήση απαγορευμένων προϊόντων ή υπηρεσιών για ενήλικες. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν σεξουαλικές δραστηριότητες ή συμπεριφορές που είναι ακραία υπαινικτικές ή σεξουαλικά προκλητικές. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν γυμνό, να κάνουν σεξουαλικές αναφορές ή να απεικονίζουν σεξουαλικά ένα άτομο. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν υπερβολικά ορατό δέρμα. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εστιάζουν σε μεμονωμένα ερωτικά μέρη του σώματος, όπως γεννητικά όργανα, γλουτούς, στήθος. 


10.0 Παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας

Απαγορεύονται:

Α. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν στοιχεία που σχετίζονται με την TikTok χωρίς την άδεια της TikTok. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν το λογότυπο της TikTok χωρίς την άδεια της TikTok. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν την περιγραφή «TikTok Bestseller» χωρίς την άδεια της TikTok. 

  • Η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να μιμείται τη διεπαφή της σελίδας Πρόκληση ετικετών # της TikTok χωρίς την άδεια της TikTok.


Β. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν περιεχόμενο που παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εμπορικών σημάτων, σημάτων, λογότυπων, επωνυμιών, σημάτων υπηρεσιών, εμπορικών ονομάτων ή άλλων προσωπικών ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ονόματα τρίτων με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να παραπλανήσει τους χρήστες σχετικά με τη σύνδεση του εμπορικού σήματος του διαφημιζόμενου. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν εφαρμογές ή κάμερες ασφαλείας ή οποιοδήποτε λογισμικό/εξοπλισμό που προορίζεται να κινηματογραφήσει άλλα άτομα χωρίς την άδειά τους. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν πληροφορίες προσωπικών δεδομένων, όπως επίσημο έγγραφο ταυτότητας, στοιχεία τραπεζικού ή οικονομικού λογαριασμού, διευθύνσεις οικίας/ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι αριθμοί τηλεφώνου γίνονται δεκτοί μόνο αν είναι τα στοιχεία επικοινωνίας του διαφημιζόμενου.


Γ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν πλαστά προϊόντα. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν ή να προωθούν πλαστά έγγραφα, όπως πλαστά πτυχία, διαβατήρια ή έγγραφα μετανάστευσης. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν πλαστά ή μη εγκεκριμένα αντίγραφα ενός πραγματικού προϊόντος. 


Σημείωση: Αν δεν γνωρίζετε με βεβαιότητα αν κατέχετε τα δικαιώματα για ένα συγκεκριμένο έργο ή προβληματίζεστε σχετικά με την υποβολή μιας αναφοράς παραβίασης, συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο ή έναν νομικό σύμβουλο, καθώς η TikTok δεν μπορεί να παράσχει νομικές συμβουλές. 

 

Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για θέματα που σχετίζονται με τους Κανόνες παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας για διαφημίσεις.


11.0 Παραπλανητικοί ισχυρισμοί και αντιφατικές πληροφορίες

Απαγορεύονται:

Α. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να περιέχουν υπερβολικούς ισχυρισμούς σχετικά με την απόδοση ή υποσχέσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος. 

  • π.χ. Λοσιόν: Αποκτήστε αμέσως λεπτά πόδια. 

  • π.χ. Χρηματοοικονομικό προϊόν: Κερδίστε χρήματα σε 10 δευτερόλεπτα. 

  • π.χ. Ισχυρισμοί για θεραπείες για ανίατες ασθένειες. 

  • π.χ. Απεικονίσεις ρυτίδων που εξαφανίζονται μέσω συγκρίσεων «πριν και μετά» με τη χρήση μιας κρέμας.


Β. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιέχουν κακόβουλη σύγκριση με άλλα εμπορικά σήματα.

  • π.χ. Αυτό το προϊόν είναι ΧΧ πιο φθηνό σε σχέση με τον ιστότοπο της ABC.


Γ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν πρέπει να περιέχουν μη έγκυρα κουμπιά, προσποιητές χειρονομίες ή κείμενο (κουμπιά/χειρονομίες/κείμενο που απεικονίζουν μη υποστηριζόμενη λειτουργικότητα). 

  • π.χ. Το κείμενο «Σαρώστε προς τα πάνω για να μάθετε περισσότερα» σε μια διαφήμιση, αν η σάρωση προς τα επάνω απλώς θα κατευθύνει τους χρήστες στο επόμενο βίντεο και δεν θα τους οδηγήσει πουθενά.


Δ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιέχουν αναντιστοιχίες ή αντιφατικές πληροφορίες σχετικά με μια προώθηση, μια τιμή, τυχόν εκπτώσεις ή οποιοδήποτε από αυτά, συμπεριλαμβανομένης της απουσίας πληροφοριών, δήλωσης αποποίησης ευθύνης ή Όρων και προϋποθέσεων. 

  • π.χ. Η έκπτωση στη διαφήμιση αναφέρει έκπτωση 50%, αλλά η έκπτωση στη σελίδα άφιξης αναφέρει έκπτωση 40%. 

  • π.χ. Η προώθηση στη διαφήμιση αναφέρει «Κερδίστε βραβεία», αλλά δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες στη σελίδα άφιξης.


Ε. Η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιέχει ένα αναδυόμενο παράθυρο το οποίο ο χρήστης δεν μπορεί να κλείσει ή να παραλείψει (ισχύει για όλες τις περιοχές εκτός από τις ΗΠΑ/Καλιφόρνια και τη Λατινική Αμερική). 

  • π.χ. Η σελίδα άφιξης περιλαμβάνει ένα αναδυόμενο παράθυρο το οποίο δεν μπορεί να παρακαμφθεί χωρίς την παροχή προσωπικών στοιχείων στον πωλητή. 


Σημείωση

  • Αναμένουμε από τους διαφημιζόμενους να αποκαλύπτουν όλες τις σχετικές χρεώσεις, τις υπηρεσίες υψηλής χρέωσης και τις πρακτικές χρέωσης στους χρήστες μας σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Οι διαφημίσεις πρέπει να αποκαλύπτουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος χρήσης του προωθούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε διαφημίσεις που παραβιάζουν την πολιτική μας. 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης που περιλαμβάνουν έναν ισχυρισμό για Υπόσχεση απόδοσης + Χρονικό όριο ενδέχεται να υπόκεινται σε περιορισμούς. 


12.0 Παραπλανητικές, μη αυθεντικές και δόλιες συμπεριφορές

Η TikTok απαγορεύει συμπεριφορές που είναι παραπλανητικές, μη αυθεντικές και δόλιες, προκειμένου να προστατεύεται η ακεραιότητα, η αυθεντικότητα και η ασφάλεια της πλατφόρμας μας. Λογαριασμοί που εμπλέκονται σε τέτοιες συμπεριφορές ή παρουσιάζουν μοτίβα κακής χρήσης ενδέχεται να ανασταλούν ή να αποκλειστούν.


13.0 Συγκλονιστικό και σοκαριστικό περιεχόμενο

Απαγορεύονται:

Α. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν αιματηρές ή φρικιαστικές εικόνες ή παραστατικές εικόνες που είναι πιθανό να σοκάρουν ή να τρομάξουν τους χρήστες. 

  • π.χ. Σκηνή ενός εγκλήματος ή εικόνες ατυχημάτων. 

  • π.χ. Μια φρικιαστική ή αιματηρή σκηνή.


Β. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να περιέχουν αποκρουστικές εικόνες που είναι πιθανό να προκαλέσουν μια άβολη εμπειρία χρήστη. 

  • π.χ. Απεικονίσεις σεξουαλικών υγρών, ακαθαρσιών ανθρώπων ή ζώων. 

  • π.χ. Απεικονίσεις που δείχνουν ακαθαρσίες να εξέρχονται από τους πόρους του προσώπου ή ανάσυρση τριχών από την αποχέτευση.


Γ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν περιεχόμενο που εμφανίζει εγκλήματα, υπερβολική βία, βάναυση μεταχείριση ή άσκοπη βία κατά ζώων. 

  • π.χ. Διαφημίσεις που εμφανίζουν αληθινή μάχη με αιματηρές σκηνές. 

  • π.χ. Διαφημίσεις που προβάλλουν βάναυση μεταχείριση ζώων, όπως κοκορομαχίες ή κυνομαχίες.


Δ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιέχουν χυδαία γλώσσα ή προσβλητικές ενέργειες.


Ε. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται προβάλλουν επικίνδυνες (ή επιβλαβείς) συμπεριφορές χωρίς μέτρα για την προστασία της ασφάλειας. 

  • π.χ. Περιεχόμενο που δείχνει παρκούρ ή άλματα σε κτήρια: Απαγορεύονται οι διαφημίσεις που προβάλλουν ακραίες δραστηριότητες παρκούρ (που εκτελούνται σε μεγάλο ύψος ή ενέχουν σοβαρό κίνδυνο). Οι διαφημίσεις που προβάλλουν οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες παρκούρ θα κρίνονται κατά περίπτωση με βάση το επίπεδο επικινδυνότητας και ενδεχόμενης βλάβης, αλλά θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον απευθύνονται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και περιλαμβάνουν δήλωση αποποίησης ευθύνης «μην το επιχειρήσετε στο σπίτι» (ή αντίστοιχη). 

  • π.χ. Περιεχόμενο που δείχνει τη δυνητικά ακατάλληλη χρήση επικίνδυνων εργαλείων, οχημάτων ή αντικειμένων. 

  • π.χ. Περιεχόμενο που απεικονίζει ή προωθεί την κατάποση ουσιών οι οποίες δεν προορίζονται για κατανάλωση ή οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη. 

  • π.χ. Επικίνδυνα παιχνίδια, προκλήσεις ή ακροβατικά που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμό.


ΣΤ. Τα δημιουργικά διαφημίσεων δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν περιεχόμενο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει φόβο ή πανικό και κατ' επέκταση να βλάψει τους χρήστες. 

  • π.χ. Περιεχόμενο που απεικονίζει ή προωθεί φράσεις όπως «μπορεί να βρίσκεστε σε κίνδυνο» ή «εντοπίστηκε ιός, αφαιρέστε τον τώρα»


Επικίνδυνη ή επιβλαβής συμπεριφορά:

Απαγορεύονται:

  • Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να απεικονίζουν εγγενώς επικίνδυνες ή παράνομες συμπεριφορές.

  • Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν επικίνδυνη συμπεριφορά η οποία μπορεί εύκολα να αντιγραφεί και είναι πιθανό να προκαλέσει τον σωματικό τραυματισμό ενός ατόμου ή του κοινού. 

  • Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να ενθαρρύνουν τους χρήστες να συμμετάσχουν σε δυνητικά επιβλαβή συμπεριφορά (π.χ. Τώρα είναι η σειρά σας) – χωρίς εξαιρέσεις. 


Επιτρέπονται (Εξαιρέσεις):

  • Θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρέσεις για απεικονίσεις ταινιών, παιχνιδιών, κινούμενων σχεδίων, οι οποίες είναι εμφανώς υπερβολικές, μη πιθανές, συμπεριφορές που μοιάζουν φανταστικές και συμπεριφορές που παρουσιάζονται για να δηλωθεί ένα μήνυμα ασφαλείας σε εκπαιδευτικό πλαίσιο. Σκοπός αυτών των διαφημίσεων δεν είναι να προβληθεί η ασφαλής απεικόνιση εξτρίμ σπορ ή εμφανώς επαγγελματικών επικίνδυνων ακροβατικών. Οι διαφημίσεις ενδέχεται να απορριφθούν, αν η επαγγελματική φύση ή το αθλητικό πλαίσιο αυτών των εξαιρέσεων δεν είναι σαφές ή αν τα μέτρα ασφαλείας είναι διφορούμενα. Αν οι εγκεκριμένες απεικονίσεις επικίνδυνων ακροβατικών ή εξτρίμ σπορ μπορούν εύκολα να αντιγραφούν από τους χρήστες, ενδέχεται να χρειαστεί στόχευση σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και μια προειδοποίηση «μην το επιχειρήσετε στο σπίτι» (ή αντίστοιχη). 


14.0 Ακατάλληλο περιεχόμενο

Απαγορεύονται: 

Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνουν ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως: 

  • Περιεχόμενο που περιλαμβάνει επικίνδυνες, επιβλαβείς ή βίαιες ενέργειες. 

  • Περιεχόμενο που είναι υποτιμητικό, προκλητικό ή ταπεινωτικό. 

  • Περιεχόμενο που είναι δυσάρεστο, ασεβές ή βλάσφημο. 

  • Περιεχόμενο που αναφέρεται σε και εκμεταλλεύεται ένα ευαίσθητο γεγονός ή θέμα μέσω της απόκτησης ακολούθων, της κερδοσκοπίας μέσω της πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών, της ακατάλληλης χρήσης του συμβόλου # (hashtag) ή οποιωνδήποτε εξ αυτών. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές, επιθέσεις σε μεμονωμένα άτομα ή σε μια κοινότητα, διαμαρτυρίες, θάνατοι ή τραυματισμοί ή οποιαδήποτε εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου Covid-19. 


15.0 Αλόγιστες αγορές

Απαγορεύονται:

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να προωθούν αλόγιστες αγορές ειδών υποστηριζόμενες από υπηρεσίες καθυστέρησης πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά δάνεια και υπηρεσίες τύπου «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα». 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να δηλώνουν ρητά ή σιωπηρά ότι οι υπηρεσίες τύπου «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα» είναι ένας τρόπος δαπάνης χρημάτων χωρίς κίνδυνο. 

Επιτρέπονται (Εξαιρέσεις):

  • Δημιουργικά διαφημίσεων που απεικονίζουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν δάνειο, πιστωτικές κάρτες ή να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τύπου «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα» ενδέχεται να επιτρέπονται, εφόσον δεν δίνεται έμφαση σε αυτά εις βάρος άλλου περιεχομένου που εμφανίζεται στο δημιουργικό της διαφήμισης. 


16.0 Συλλογή δεδομένων

Οι διαφημίσεις πρέπει να εγγυώνται ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται στη διαφήμιση συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία με ασφάλεια και σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και ότι η πολιτική απορρήτου θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε κάθε άτομο του οποίου τα δεδομένα συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία. 


Γενιά Οδηγός

Οι διαφημιζόμενοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τη Γενιά Οδηγό για τη συλλογή των παρακάτω απαγορευμένων πληροφοριών χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της TikTok.


Απαγορεύονται: 

  • Πληροφορίες σχετικά με ή που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνική καταγωγή. 

  • Πληροφορίες σχετικά με ή που αποκαλύπτουν πολιτικές απόψεις ή πεποιθήσεις. 

  • Πληροφορίες σχετικά με ή που αποκαλύπτουν θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. 

  • Πληροφορίες σχετικά με ή που αποκαλύπτουν την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικής οργάνωσης. 

  • Πληροφορίες σχετικά με την υγεία: όπως ιατρικό ιστορικό, αναπηρίες, ψυχική ή σωματική κατάσταση ή ιατρικές θεραπείες. 

  • Πληροφορίες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή ενός ατόμου. 

  • Πληροφορίες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένου του φύλου με το οποίο ταυτίζεται το άτομο. 

  • Πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταγγελίες, συλλήψεις, δίκες ή καταδίκες ή σχετικά μέτρα ασφαλείας. 

  • Αριθμοί ταυτότητας που έχουν εκδοθεί από το κράτος: όπως αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, αριθμός διαβατηρίου, αριθμός άδειας οδήγησης ή ΑΦΜ/αριθμός αστυνομικής ταυτότητας. 

  • Οικονομικές πληροφορίες: όπως εισόδημα, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, καθαρή αξία, αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, αριθμός φορολογικού μητρώου, CVV, πιστοληπτική ικανότητα, χρέη, οικονομική κατάσταση ή κατάσταση πτώχευσης. 

  • Πληροφορίες ασφάλισης: όπως αριθμοί ασφαλιστηρίων συμβολαίων ή ασφαλιστική κάλυψη. 

  • Πληροφορίες ταυτότητας δικτύου: ονόματα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης, απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας ή προσωπικά ψηφιακά πιστοποιητικά χρήστη. 

  • Αριθμοί λογαριασμών: όπως αριθμοί καρτών πιστών πελατών ή αριθμοί τακτικών επιβατών. 

  • Ημερομηνία γέννησης, έτος γέννησης ή ακριβής ηλικία των χρηστών. 


17.0 Παραπληροφόρηση 

Η TikTok δεν επιτρέπει ανακριβές, παραπλανητικό ή ψευδές περιεχόμενο το οποίο είναι πιθανό να προκαλέσει σημαντική βλάβη σε άτομα ή στην κοινωνία, ανεξάρτητα από την πρόθεση. 


Απαγορεύονται: 

  • Τα δημιουργικά διαφημίσεων και η σελίδα άφιξης δεν επιτρέπεται να εμφανίζουν επικίνδυνη παραπληροφόρηση, ιατρική παραπληροφόρηση, χειραγωγημένα μέσα και επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας


Content